jupe9 Creative Commons License 2000.06.22 0 0 705
hali
/végre netközelben lehetek.../
nekem kicsit sok volt a meglepi az utolsó fordulóban:
angolok: kedvenceim voltak, addig, amíg 2:0-ra vezettek a portugálok ellen, és amíg megfirkálták a németeket /ez volt mindig is szívem vágya/, de most így jártak, azért Owen sem maradt adósom egy góllal :o(
törökök: aki a házigazdákat megveri, mindezt egy siralmas meccs után, hmmm ezt nem hittem volna
spanyolok: kellemes meglepetés volt, hogy győzni tudtak, tipikus magyarverő módszerrel /gól(ok) szerzése a 90. perc után.../
jugók: rámijesztettek pár percig :o) tudnak ők focizni ám, de nem kellene vérre menő küzdelemnek felfogniuk /én ezt érzem rajtuk.../
románok: Hagi nélkül is van csapatuk, és van nyerő emberük... ezek ellen akartunk, mi magyarok nyerni az EB selejtezőkben?
portugálok: nagyon örültem, amikor kicsit megalázták németországot /a'la '98 HORV:GER 3:0 / végre a németek is kezdik úgy érezni magukat, mint mi magyarok :o))
olaszország: jó volt, hogy nyertek, Del Piero végre gólt szerzett, még sokat várok tőlük, remélem igazi csapattá formálódnak
norvégia: nemsokminden, mondható róluk..., Flo mellől hiányzott Zola... kár hogy olasz
szlovénia: szép volt fiuk!
csehek: örültem győzelmüknek, Smicer, Nedved rulez, őket sajnálom nagyon, jó csapatuk volt
dánok: Laudrupok nélkül nem megy, és kész...
hollandok: azért kezdenek feljavulni, mint csapat, Kluivert, és Zenden kiemelendő Dá_vicc meg monnyonle!
franciák: komolyan mondom még a második csapatuk is tud focizni /nyerni most talán nem.../
jó nézni őket, majd azért az első csapatuk is játszik azért remélem :o)

bocsesz, hosszú voltam...
j.