Hi!
En ugy tudom, hogy 50-ig 50% tullepes, 100-ig 30%, 100 folott 20 (vagy 25% ?) a jogsi hatara. Persze szoktak "meltanyosak" lenni. Pl: ejjel 3 ora, sehol senki, 60-asnal dongetsz 100-al>> csak hatalmas penzbirsag, mert senkit sem veszelyeztettel, vagy mindenki megy 80-al 50 helyett, mindenki valoszinuleg hatalmas birsagot kap es nem veszik el a jogsit. Persze mindez rendor es eloelet fuggo. Mondjuk, ha minden heten lefotoznak 55-tel, elobb ugrik a jogsid, mintha egyszer 70-el kapnak le, de amugy meguszod. Ha 55-tel megy az ember, hajlamos nem sasolni a trafipaxot. Amugy mindig figyelni a szembejovok jelzeseit, es ha villog, nem biztos, hogy anyazik :))
A vesztegetes azon tul,hogy buntetendo eleg gazos. Honnan tudod, hogy olyannal allsz-e szembe aki kaphato ra?
Mas, story:
eccer igazoltattak, es en letegeztem a sracot (a rendort), erre szivozott. A szemelyim 3 :)) eve volt lejarva. 5 rugora akart buntetni. Nem volt nalam csak 1500. Erre megsajnalt azt aszongya adjak 1 ezrest oszt jovan. Adott nyugtat is :))
Alapszabaly: fiatal rendort szigoruan magazni!!!
story2: Epp a Gellert rakparton toltam le ezerrel egy Opelest a BMW-vel, es persze ott figyelt a kozeg :)) Kiint, en magazom, erre megdobben a srac, mondta, hogy nem kene igy leolni emberunket, bar O is latta, hogy benazik :)) Beszeltunk par szot a kocsirol, meg az O motorjarol, es elkoszontunk... Rengeteget szamit ha megadod neki a tiszteletet (fuggetlenul attol, hogy bunko-e).
Udv
aTOM
Ui:bocs, hogy hosszu lett!