triplaharom Creative Commons License 2024.12.26 -1 1 140593

Kicsit illetékösnek érzöm magam, hogy tisztába tögyük a dolgot és helyre álljon itt a rönd és a nyugalom.

Mivel a Jézuska nem ír ide, János se sok, így főlhatalmazom magamat(mint nem Szt. Istvánt), hogy eljárjak.

Sajnálatos baleset történt Kavicsos családjában, minek kapcsán fölmerült újból a tartozósdi probléma, ami eléggé elítélhető igen sok szempontból, így nem csoda hogy fölháborodtunk joggal, néhányan hangot is adtunk a véleményünknek, még tanácsokat is adtunk. Ezök közül volt az egyik, amit Drótszamaras Gyuszi el indított kizárólag jó indulattól vezérölve, amit még idejében le is állított, a régebbi barátság mögtartása miatt.

Szerintem ezt Kavicsos Zsolti méltányolja is, majd az edig eltelt idő alatti rágódás után visszatér ide a Karácsonyi ünnep tiszteletére.

Szerintem a dolog élét elvöhetné az a mondás: A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve !

Szerintem erre Gyuszi i6 ma két pohárka misebort(ha kap), Zsolti szisszenthet egy dobozost (ha talál a hűtőben), én pedig maradok a piroscékla levénél. (:-))))))))))))))))))

Szép karácsonyt mindönkinek !