Két könyvet, egy kávét, egy baglyos fakirakót, két gombolyag fonalat, egy Samsung Buds 3-at és a fiúktól a férjemmel közösen kaptunk egy üveggömbkészletet, amiben fényre forgó lapocskák vannak, csak nem tudom, hogy hova tudnánk felakasztani őket, úgy, hogy ne törjenek össze.
A gyerekeink egy csomó ghibli memorábíliát, amiket Japánban harácsoltunk össze nekik. Évek óta úgy van, hogy persze megkapják a nagy ajándékaikat (most a kisebbiknek az autót kell beszámítania, poénkodtunk is, hogy parkoljon be vele a fa alá, a nagy meg új laptopot kapott), de a fa alatt is kell legyen valami, szóval sok kis vicces ajándékot kapnak, pl. idén totorós zoknit, pólókat, capibara-plüssöket, totorós bögréket, a nagyanyjuktól könyveket (anyu ajándékait a nagyfiam hozza el ilyenkor, idén a nászomék is küldtek ajándékot, azt is). Szigorúan becsomagolva, és egymás után bontogatjuk az ajándékokat. A férjem könyveket kapott, kávét meg tokaji aszút a pesti rokonoktól. És mivel mindig partypooperkedik, hogy nem akar ajándékokat kapni (ahhoz képest az utolsó könyvet olvassa a háromból), ezért kitaláltam, hogy veszek neki a kocsijába egy motorolajat (mert sose szokta tudni, hogy melyiket kell vegye utántölteni, és mindig engem hív fel). De akkor már elkapott az ötlet, és kapott egy kocsi csomagtartójába való filctáskát és egy ablakmosófolyadékot is. Egyesével becsomagolva, és mondtam neki, hogy mindenről eltettem a számlát, levonhatja költségként. :D Szóval idén nem tudott pampogni se, úgy röhögött mindegyik csomagnál.
És te?