:-D
De ugye nem csak a szülinapodon "beszélget" veled? :-DDD
Én most tettem be a sütőbe a kaját, nem volt kedvem hosszasan punnyadni, inkább pikk-pakk összeraktam mindent. Így egy órával előbb fogom kajálni. Utána meg felbontok valami whisky-t. Van fekete meg piros címkés Johnny Walker, meg egy Jim Beam, fogalmam sincs melyik mit tud.
Hajnalban elmentem oszt elhoztam a külön rendelt tőttikápit, Nappapi emlékére <3 A tőttikápi lelőhely 30 perces időablakot adott meg, amikor hajlandó volt átadni a kaját, annyian mennek ma hozzá, hogy percre be volt osztva. Nekem a hajnali 7:30 jutott. De azt majd ha megunom a búboshusit... Vagy ma este, majd meglátom.
A fa már tegnap állt (hogy a takinéni ki tudjon takarítani, és ne barmoljam össze ma a munkáját), ma csak felaggattam rá a díszeket. Ma még eltöltöttem egy órát egy 260 foréntos, 15 éves LED fénysor javításával, költözésnél elszakadt. Megvolt a helye és hiányoltam. Csak nem dobom ki... (Fillérbaxás alapfok, höhö.)
Mást nem nagyon csináltam, gyakorlatilag minden kész volt mára, csak főzni kellett. Ja, még megborotválkozhatnék, de még meglátom hogy akarok-e...