Nem írtam, hogy póni kocsiról van szó, vagy két nyolc mázsás ló után való spenitérről :)
Amúgy igen, rövidebb a rúd, de azt lehet hosszabbítani, a fő plató tartó meglenne. Illetve én pont alapból azt szeretném, hogy libikókázzon az egytengelyes. A legtöbb ugye olyan, hogy a traktor hátuljára ül. Én pont, hogy nem szeretném terhelni ezzel a traktor hátulját. Öreg gép, öreg gumik....
Drotszamaras1 most
0 0 140473
Nem.éppen szomszédos megye , de ha valami kell akkor nincs távolság .
Én is közel 300 km-ert megyek majd egy gépért pár nap múlva .
Az eladó szempontjából jó, ha messzire kel el valami, mert kevésbé viszik vissza, vagy mennek házat, kazlat gyujtogatni bosszúból :)
Távolság lehet nincs, de pénz és idő se korlátlan. Az, hogy kell-e akkor derül ki amikor látja az ember. Általában a jó dolgok közelre kelnek el, legtöbbször hirdetés nélkül. Én is veszek sok mindent, de legtöbbször el kell osztani kettővel amit a hirdetők mondanak. Így meg már csak a személyes megtekintésnél derülhet ki sok minden, vagy utólag.... Részemről sajnos ezek nem azok a dolgok amik pénzt keresnek. A tüzifámat meghordom vele már akkor örülök. Aztán ha meg valami beüt és zsebbe kell nyúlni alkatrész stb., bosszankodik az ember, hogy jobban járna ha fizetne fuvarért. Sőt biztos, hogy jobban járna, de akinek a vérébe van....