Hmm.. Nézegetem most a Flickr-en az idei termést, érdemes lenne-e évértékelőt írnom. Szerintem nem... Kb többet fotóztam Romániában mint itthon.
Azért a 3x Nagyvárad, amiből egy több mint 16 napos nyári etap is volt s egy nap Arad után mi volt itthon? Két hét Debó, egy hét Békéscsaba, emellé Cegléd 1x és Szolnok 1x. Nagyon extrát ezeken nem fotóztam, bár az SL MAN-et szétlájkolták.
Plusz tököm kivan... 2019-re eljutott oda ez a KWA ország, hogy összevonta egybe a Volánbuszt, már többedszerre. Mondom ezután már csak nem tudják hová összevonni, s erre most MÁV csoport lesz. Csináljak neki újra egy albumot, hogy most már MÁV logós az összes tákolmányuk... Szerintem lassan átváltok Bezzeg Romániára, s inkább fotózom azt. Most pl Satu Mare-re vagyok ráizgulva, nagyon jó Solaris flottájuk van. Kellene oda is intézni nyáron egy-két hetet. :)
S hogy ezzel a MÁVAUT témával mi lesz... Úgyis fogom fotózni valamennyire, mert mindent lövök, amerre megyek, s ott az üdülő is Gyulán vagy Szoboszlón. De akkor is, Románia jobb. Még olyan apró dologban is, mint a rendszámok betűtípusa. Ez az új magyar rendszám valami hányadék a fotókon...
Kell még valamit mondanom, Ildikó?