Alex Raps
2024.12.23
|
|
0 0
488258
|
Én tegnap a Budai Várban szolgáltam :) Karsannal. A kollégák fele a nagyobb hóesés és a még be nem indult mentesítés időszakában már el sem indultak, mondván durván csúszik és akik páran velem együtt mégis felmentek (a Budai váron keresztül, Szél Kálmán-Deák tér 16-os viszonylat) azok általában 28-32 perces késésekkel járták meg. Nekem 8 perc volt ebben az időszakban a legtöbb. :D Kérdezték hogyan csinálom? Erre mondtam nekik, hogy elfogyott a forgalom és ezért üresek az utak. Hol itt a gond (persze én sem értem hogyan, valószínűleg csak kifogtam egy jó ütemet)? :D Fent a várban csiszolt macskakő van aminek elég egy kis nedvesség és már olyan mint a jég és ehhez képest pedig a Karsan hátsókerekes. Ez önmagában amúgy élvezetes konstelláció, de amikor a Bécsi kapuhoz érkezek akkor már hiába van ABS, ha ott sebességben hagyom a járművet akkor a fara mindenképpen alapjáraton kitör. Úgyhogy azon a lejtőn egészen a sorompóig azt csinálom amit úgy egyébként általában nem szabadna: N-be teszem és finomfékezéssel hagyom, hogy a gravitáció tegye a dolgát. Egyébként hóesésben késő este a kivilágított Vár gyönyörű. Sajnos elbaltáztam a videókat, mert a legszebb részeknél úgy rácsodáloztam a látványra, hogy elfelejtettem rányomni a felvétel gombra :D, de ha sikerül végre átvarázsolni a win-es gépemre azokat amelyek összejöttek, utána felteszem majd ide is. |
Előzmény: Iván Lenn Dül (488256)
|
|