Törölt nick Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4243
Sziasztok,

Fargo: valamit mondtak a szalonosok, hogy a riasztoban valami letoltheto szoftver van, meg hogy kozponti adatbazisban is tarolva vannak az adatai, meg hogy a kulcsot is regisztraltatni kell az autoval, es hiaba masoljak le. Az utolso reszen kivul a tobbit nem ertettem nagyon, de van egy DVD filmjuk a szalonban a Volvo biztonsagtechnikajarol, majd megmutatjak. Majd ott eldontom. A plusszokat meg be tudjak szerelni ok is, meg tudnak masfele riasztot is, ha ugy dontenek.

Templar, lore: koszonom a meghivast, szivesen elek vele. Bar meg 8-10 het, mire megjon az auto, ugyhogy a kovetkezorol meg lehet, hogy lemaradok. (Nem is tudom, hogy fogom kibirni. Hibernaltatni kene magam)

Van meg egy kerdesem: nem kaptam arlistat a kulonfele kis ketyerekrol, amiket fargo emlitett. Gondolom, ilyenekrol van szo, mint pohartarto, szemuvegtarto, stb. Csak azert kerdezem, mert most meg le tudok higgadni, de ha ott derul ki, hogy 150 ezerert lehet pohartartot szereltetni egy 7 millios kocsiba (az oreg Suzukimban szeria :-), akkor esetleg hazajovok vasarlas nelkul.

Udv, Bond

Előzmény: fargo (4239)