Ma megreparáltattam a kapubeállót, a két kiscsávó akik szoktak jönni melózni, bedolgoztak ma két köbméter kőzúzalékot, ledöngölték, jó lett. Három óráig tattott kettejüknek, a követ még át is kellett talicskáznuk a ház túlsó oldaláról.
Aztán pakoltam meg takarítgattam kicsit, átrendeztem a nappalit hogy beférjen a fenyőm, rendet raktam a teraszon, tetrisezte a kocsikkal egy jót, hogy mindegyik a helyére kerüljön. Aztán elvittem a kutyit felfedezőútra, gyönyörű idő volt, itt errefelé még nem jártunk az erdőben. Rögtön az első 200 méter után belefutottunk egy csapat szarvasba, kutyi usgyi megkergette őket, de 5 perc múlva visszajött. Túl lassú meg túl kicsi meg túl lüke hogy kárt tegyen bennük, így nem nagyon izgat, ha a szarvas után ered. Aztán bevásároltam, takarítottam még egy kicsit, majd sütöttem egy nagy tálca rántott xart, bezabáltam, most meg csak pihegek és mozizok meg banánt rágcsálok.
Még hétfőn el kell mennem a fámért, a szokásos helyemen kapok egy másfél méteres Nordmann-fenyőt, már kiválasztottam, csak el kell hozni hétfőn. Aztán jön a takinéni, kinyalja a kecót még alaposabban, aztán főzök és magamra zárom az ajtót, juhuuu.