Nekem az a véleményem, hogy ha Hesham egészséges marad, akkor valószínűleg nem kiegészítő játékos lesz. Ha nem marad az, akkor meg az se. Ő szerintem amolyan "high risk, high reward bet". Az átigazolások során sosem lehet biztosra menni, más csapatok is van, hogy befürdenek, ez ilyen. (https://www.handball-planet.com/top-10-handball-missed-targets-2023-2024/)
Van, hogy tényleg csak a szerencse dönt. Úgy emlékszem, mielőtt a Veszprém leigazolta anno Momir Ilicset, a pletykák Lackovicsról szóltak, aki végül nem fogadta el a Veszprém ajánlatát. Így lett aztán Ilics... Utólag könnyű látni, hogy mekkora szerencséje volt anno a Veszprémnek, hogy nem Lackovics lett. Pedig ez akkor közel sem tűnt egyértelműnek.
Szerintem a Veszprém kerete idén erősebb mint az általad említett Kielce vagy épp a Magdeburg kerete. Az én szememben pedig legalább Fabregas és Remili világklasszisnak számít. De a pletykált Nielsen és Jörgensen is az.
Miért gondolod úgy, hogy az idei keret nem BL esélyes? Szerinted milyen megoldás lett volna jobb beállóba? Vagy balátlövőbe?