"Khrisnamurti kész csapás .A teozofia nagy durral bejelentette hogy ő a VILÁGTANITO és létrehoztak egy szervezetet a messiás fogadására.Hatalmas protokoll után az emberünk közölte hogy NEM VÁLLALJA nem lesz mankoja az emberiségnek."
Jiddu Krishnamurti (1897 - 1986) személyéről leginkább az ezotérikus körökben lehet hallani. Értelemszerűen a születési időpontjait az ilyen egyéneknek általában akár több éves eltéréssel adják meg az érdekeltek...
Feltétlenül érdemes megvizsgálni, hogy ki is volt ez az ember valójában.
Jiddu Krishnamurtit 1909 tavaszán fedezte fel a Skót Ritus 33. fokozatú szabadkőműves nagymestere, Charles Webster Leadbeater (1847 -1934) az indiai Adyar-ban, akiről azt állította, hogy az újjászületett Jézus Krisztus és az új Messiás. Ezt csak abban az esetben hangoztathatta megalapozottan, ha Krishnamurti 1897.11.24-én jött a világra, a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek együttállásakor.
Annie Besant (1847 -1933), a szintén a Skót Ritus 33. fokozatú szabadkőműves nagymestere 1909.12.31-én bejelentette, hogy megérkezett a nagy tanító és vezető, Maitréja.
Leadbeater rendszeres spirituális gyakorlatban részesítette a gyermeket, 1910.01.11-én pedig megtörtént a beavatása egy kozmikus kereszt égisze alatt.
Krishnamurti részére megalapították még aznap a "Order of the Rising Sun" (A Felkelő Nap Rendjét"), amit a nyilvánosságra csak egy évvel később, 1911.01.11-én hoztak. Három hónap elteltével átkeresztelték a rendet "Order of the Star in the East"-ra. 1910. márciusában Annie Besant és Charles Webster Leadbeater örökbefogadták a gyermeket.
1913. áprilisában Annie Besant egy bíróság előtt azt hangoztatta, hogy Krisztus és Maitréja azonosak, Jézus viszont egy másik személy volt.
1929.08.03-án a hollandiai Ommen-ben tartott beszédében Krishnamurti visszalépett a messiási cím birtoklásától és feloszlatta egyúttal az "Order of the Star in the East" rendet is.
Hogy mi lehetett ennek az oka?
Szerintem Besant és Leadbeater igyekezete Jiddu Krishnamurtival kapcsolatosan szembe ment az ábrahámita és más vallások "végidőkkel", azaz napjainkkal kapcsolatos elképzeléseivel. Ezt maga Krishnamurti is beláthatta idővel. Röviden ennyi...
Sziddhártha Gautama (Buddha) születési konstellációja (ugyanez ihlette meg Ezsdrást a Tóra megalkotására) egy ugyanolyan felépítésű kozmikus kereszthez kötődik, mint a napjainkra betervezett nagy Világtanító, Maitréja születése, aki 1999.08.11-én látta meg a napvilágot.
A zalaszántói Béke Sztúpát 1993. június 17-én ünnepélyes keretek között szentelte fel a XIV. Dalai Láma, Tenzin Gyatso. A különlegessége ennek az építménynek az, hogy Európában az egyedüli olyan sztúpa, melyben eredeti Buddha-ereklyét is elhelyeztek.
Mi lehet ennek a magyarázata?
Röviden annyi, hogy az 1999.08.11-én realizálódott teljes napfogyatkozással hatásfokozott kozmikus kereszt a bibliai vallások "mennyei Jeruzsálemének" számított. Ez a "mennyei Jeruzsálem" a Kab-hegy mellett "landolt", Úrkútnál (Ámos 8,9; Jelenések könyve 21,2/10; Pio atya Magyarországról szóló próféciája). Mivel Jeruzsálem jelentése a "Béke városa", ezért a "mennyei Jeruzsálem" pedig a "mennyei Béke városát" jelenti értelemszerűen. Zalaszántó és Urkút távolsága légvonalban ∼45 km. Feltételezhetően azért ilyen távol építették fel a Béke Sztúpát, merthogy magára a Kab-hegyre nem kaphatták meg az engedélyt és nem volt erre a célra másik alkalmas hegy. 1999.08.11. után egy ideig lehetett ott a sztúpáról olyan képeslapot venni (magam is rendelkezem ezzel), ami felett a teljes napfogyatkozás volt látható. A napfogyatkozás ideje alatt a sztúpánál ünnepélyes buddhista szertartást tartottak.
Pio atya által emlegetett madár az egyiptomi mitológia mitikus szent tűzmadara, a főnix (egyiptomiaknál: benu; a zsidóknál: chol; a görögöknél: Φοινιξ; a perzsáknál: szimurg; a törököknél: kerkes; etc.), ami azonos a turul madárral. A főnix "halála" akkor következik be, amikor az itt tárgyalt kozmikus keresztet felépítő égtestek együttállnak a zodiákusban. A "nagyhatalmú őrangyal", amiről említést tett Pió atya, az pedig Mihály arkangyal.
A zalaszántói sztúpa tehát nem ok nélkül kaphatta a Béke Sztúpa nevet és az se tekinthető véletlennek, hogy ezen a helyen valósították meg ezt a szakrális buddhista építményt, amelyben csak itt található egész Európában eredeti Buddha-ereklye.
Úgyszintén nem lehet véletlen az se, hogy az ószövetségi messiásvárás kultikus helye, a Siratófal (Kotel) a legkedveltebb zarándokhellyé vált Jeruzsálemben a pápák és politikusok számára, amely szokást 1999.06.14-én maga a Dalai Láma, Tenzin Gyatso nyitott meg 1999.06.14-én, majd II. János Pál (1920 - 2005) pápa 2000.03.26-án, XVI. Benedek (1927 - 2022) pápa 2009.05.12-én, Ferenc (1936 -) pápa pedig 2014.05.26-án látogatott el oda. 2015.07.17. óta minden diplomáciai látogató programjába be van iktatva a Siratófal meglátogatása és ott az előbb említett messiásvárási rituál elvégzése.