MemetikaTan
2024.12.19
|
|
-1 0
4301
|
A könyved kiadásával kapcsolatosan, amely ugye ezt a témakört (is, vagy főkét) tárgyalta volna, igyekeztem neked, a legjobb tudásom és tapasztalataim alapján segíteni. Mi történt? Hátráltatásnak fogtad fel és megsértődtél. Egy időben még csatlakoztál is ahhoz a mém védő zombi klikkhez ellenem, amely itt portyázik. Másrészt álláspontom szerint Einstein mindkét relativitási elmélete, alapjaiban helyes, akkor is ha részleteiben pontosításra szorulnak. Vannak benne hibák, de azok nem olyanok, amelyek teljesen lerombolnák és érvénytelenítenék. Tehát még nem is értünk egyet a kérdéskörben, amiben segítséget kérnél.
Ellenben a MonoBigBang elmélet, úgy néz ki teljes mértékben tudományos tévhit kategória. Tehát tegye mindenki azt, amit jónak vél és önállóan. Nekem nincs szükségem tőled segítségre a témában. Amit kellett lényegében már megtettem. Tudományos előrejelzést írtam, ami kellőképpen alapos és publikáltam magyar és angol nyelven is. Több millió ember tud róla. Magam is csak annyit tehetnék még max, hogy kiadom egy angol nyelvű e-könyvben is. Amit fontossági sorrendet betartva, valószínű meg is fogok tenni. Csak előtte van az angol nyelvű , bővített verzió, a már megjelent legnagyobb emberi parajelenséget ( "Isten") tudományosan feltáró, és a Gödel Bukta téma is. Valószínű a téli hónapokat arra szánom, hogy az "Isten-mém és ateista-mém" témakört összeszerkesztem angol verzióban is. |
Előzmény: destrukt (4299)
|
|