Hali:
lore:
Gratula nejnek meg Neked is a felkészítésért. Jöhet a Nagybetűs?
Bond, Jamesünk:
Gratula a kocsihoz, szép meg jó lesz. Csak megjegyzésként: én a risztót utólag rakatnám be, mert:
- a gyárit minden tolvaj ismeri (nem lopják, persze, de jobb az óvatosság).
- Ugyanabból az összegbôl kijön egy jó riasztó, (pagerrel, ablakemelô modulokkal, emelésérzékelôvel) PLUSZ még külön egy transzponderes immobilizerrel. (Ez riasztóval együtt 3 db immo...)
- Az újabb Volvok nem zörögnek, ha megbontják és újra összerakják a kárpitokat bennük.
Persze ha gyárit akarsz, akkor vegyél azt, az sem rossz.
zabbantás:
Könyörgöm, NE holnap délelôtt, inkább este, egész nap haptákban fogok állni. Péntek délelôtt sem jó, akkor is inkább csak vacsira leszek kompatibilis. dr.dent, te is eljöhetnél, hogy megnézzük végre az arcodat...
Volvomosás
Ma nem bírtam tovább nézni a retket a kocsin, és elvittem lemosni. (Tudom, megígértem, hogy nem *mosatom* le, nem is mosattam, hanem saját kezúleg vettem kezelésbe.) Szóval már éppen túl voltam a gôzborotván meg a öblítésen, s az ablakokat ápolgatam, amikor beállt a spricnis helyre egy Opel Astra. Kiszállt a tulaj bácsi, majd rövid kotorászás után elindult aprót váltatni. Ekkor rám esett a pillantása, (közel s távol senki más nem volt ott), elbizonytalanodott, s felrakta a kormányra a baltazárat, meg élesítette a riasztót. OK, OK, fargo nem egy bizalomgerjesztô jelenség, de azért nem is rossz arc. Meg azt sem tudom, hogy mi a manót akarhatnék az 1.4-es Astrájától.
A slusszpoén az volt, hogy mikor a bácsi végzett a gôzborotvával, fogta a vödrömet meg benne a szivacsot és a sampont, amit ottfelejtettem a spricninél, berakta a hátsó ülésre és indult volna tovább. Nagyon haragosan néztem az arcába, ezért inkább kiszállt, elmormolt valamit az orra alatt, kirakta a vödrömet, és elporzott...