Szasztok!
Megláttam ezt a topicot, mondom irok ide :))
Nekem kb. 5 éve van jogsim, végig Bp-en.
Szerintem igenis hasznos a T betu. Én pl vigyázok azzal/arra, akin látom. Nem tolom le, nem villogom le, ha bénázik, mondván eccer én is kezdtem. Sot: eccer (egyetlen önhibambol eredo ütközésem) elöttem egy Ladás padlóféket nyomott egy sárgánál, amin most is átmennék. Persze picit belecsusztam (épp hogy összeért a 2 kocsi) Na kiszálltak, és készültek megverni, mire meglátták a T betut, meg hogy 0 a kár, és lebasztak, hogy mértnem figyelek jobban. De nem vertek meg, csak röhögtek, hogy ebbe kicsit még bele kéne jönnöm :)) Ha nincs kint a T tuti megruháznak...
Más: szerintem ez az 50..55-tel megyek stílus nem nyero Bp-en. Itt kb. 70 az utazósebesség. 50-el vagy kivillognak, vagy mindenki keresi ezerrel a trafipaxot, mondván te biztos láttál valamit, amit mi nem :))
Utak: A budai rakpart 8:00, 10:20, és 17:00 körül be szokott állni, amúgy király. Ekkor javaslom a felso rakpartot, vadulást a Lánchídi körforgalomban, és az Árpádfejedelem útját. Idoben kb 7prccel hosszabb mint a rakpart dugó nélkül.
Trafipax: Újabban a Kobánya mozival szemben szoktak fotózni egy kék kocka Ladából. Teszik ezt azért az élessaroktól mindenki 70..80-al teker, mert akkor pont eléri ott a zöldet, és mehet frankón a Ligettérig, mindezt kb. 1 perc alatt. Ha 50-el jön kb 10 perc is lehet a rosszul hangolt lámpák miatt.
A Kerepesi folytatásán az Örs és a Keresztúri út között kifele is fotózgatnak egy favoritbol, néha totál elbújnak.
Kérdéds: Ott mennyivel lehet menni 50?, 70? táblát ugyan nem láttam, de a busz is 70-el dönget...
Na mára ennyivel járultam a topichoz :))
Üdv
aTOM