rabbit75 Creative Commons License 2024.12.17 0 0 17513

Szia. Köszönöm!  Sejtettem, hogy erről van szó. Ám alig tudom elhinni, hogy nincs semmi oktatási anyag, katalógus stb. Viszont megértem. A Stihl ugyan ezt csinálja. Azt csak hozzátenném, hogy nem megélni szeretnék belőle, csupán megérteni...hobbyból és igen beépíteni egyet magamnak. Vettem egy kályhát használtan, de több fizikai akadályba ütköztem, így most megpróbálom eladni és beszerezni egy kisebbet. A kínaitól borsózik a hátam és ablakon kidobni 100ezer kicsit sok. Találtam kályhát, de csak magában, minden nélkül. Kéne hozzá üa és keringető szivattyú....nade milyen. És igazából azt sem értem mi a fene a titok abban, hogy egy Pl.BMW-ből vagy bármi másból bontott kályhát lehet-e indítani WBUS-os vezérlővel. Azt sem tudom mi a megfelelő összeg, de ha tudnák venni egy megfelelő szettet, a beépítést már megoldanám. Szakember pedig itt közelben tudtommal nincs, akivel beszéltem az meg azt sem volt hajlandó elárulni, hol tudok új alkatrészt, új kájhát vásárolni. Mindenre az volt a válasza: be tudom szerezni... Van egy Opeles Eberspaherem is, állítólag valaki készít vagy készített hozzá elektronikát Pest környékén. Hozzá sem jutok közelebb...  Egyellőre nem adom fel, túrom a német oldalakat, ebay-t is, hátha.

Előzmény: gibbonpitti (17510)