Igen, tetszik a hely. Majd nyáron lesz az igazi, kva jó lesz a fedett terasz: erdőre néz, céli fekvésű, de nem tűzi be a Nap, és jó nagy. Lesz ott egy kafa kis kiülős hely, meg tán egy kis medence is, hogy a nagy melegben be tudjam magam áztatni :-)
Még van mit reszelgetni a házon, ezek egy része tavaszra van tervbe véve. Terasz burkolás, a ház színezése, meg apróságok. Amikor meg akarják majd csinálni ezeket, akkor elhúzok egy hétre valahova. Az apróságokat meg majd megcsinálgatom vagy megcsináltatom lassacskán, de nyárig el akarok velük készülni. Idén még talán leteríttetek 2-3 köbméter kőzúzalékot a kapu elé, mert nagy a sár. De ott elfér 3-4 autó is, 6-7 méterrel beljebb van a kapum, mint az utcafront, előtte kényelmesen lehet parkolni.
Egyelőre elég sokat eszik a ház gázból, még nem találtam ki, hogyan tudom összelőni az ostoba termosztátot a lüke kazánnal meg a xar radiátorokkal, De kijövök a havi kedvezményes mennyiségből, pláne ha bedurrantom a cserépkályhát. Ez utóbbira nagyon kíváncsi vagyok, holnap ki fogom tróbálni. Ügyesen rakták le a kályhát, elvileg képes befűteni egymaga az egész kecót. kivéve a tetőteret, de azt meg nem használom úgysem.