Törölt nick Creative Commons License 2000.06.21 0 0 4212
Naszovalakkor,

1. Xenonlampa ejtve. Nem tudtam, hogy ez az a kek ize. Nem akarok ejjel ugy kinezni mint egy eletveszelyes BMWs. Nem celom, hogy feljenek tolem... :-)

2. Tolatoradar ejtve. Majd ha nagyon hianyzik veszek. 30k-ert van a Conrad elektronikai katalogusban. Regebben lattam olyan visszapillanto tukrot is egy hong-kongi katalogusban, aminek a sarkaban irja ki a tavolsagot a mogotted levo targytol.

3. Radio: ezek az utolag beszerelt dolgok elegge megbontjak a muszerfal egyseget, nem? Meg nekem is tetszik a Volvo radion, hogy nincs tele gombbal az egesz, hanem egyszeruen kezelheto, megis mindent tud, amit kell. Nem szeretem a szazgombos radiokat, ahol allandoan tapogatozni kell a csatornavaltashoz. A fancy kinezet sem erdekel, ugyse nezegetem. A zajcsokkento, navigaco ilyesmi erdekelne, lehetne is hasonlo arban szerezni ilyen radiot, de tenyleg sajnalom a szep muszerfalat megbontani.

4. Riaszto: A gyari sok erdekeset tud, szoftveresen konfiguralhato. Azt mondtak a szalonban, tudnak hozza pager-t szerelni (ezt fontosnak tartom), meg automata ablakfelhuzot (ezt nem annyira).

Fargo, a klima benne van. Itt a listam meg egyszer a csomagok reszletezesevel egyutt. Meg karpit ugyben nem dontottem, de azt ugyis latni kellene. Hetvegen megyek tesztvezetesre, es ha nem ijesztenek el semmivel, akkor talan meg is rendelem. Ugyhogy addig van meg eselyetek befolyasolni. :-)

Alapár 5,250,000
Luxus csomag 619,700
Állítható magasságú és dőlésű utasülés
Elektromos ablak hátul
Automata klíma
Info center (fedélzeti sz. gép)
Ködfényszórók
Olvasólámpák elöl
Távirányítás a közp. zárhoz
Tempomat
Téli csomag 197,000
Kipörgésgátló