Lbx Creative Commons License 2024.12.12 0 0 90096

Személy szerint megelepődtem, hogy egy Bp - Prága - Amsterdam - Párizs - Fekete erdő - Bp útvonal esetében a MoogleMaps csupán azzal, hogy Prága után a fizetős utakat kitiltottam, milyen utakra vezényelt. A cseh szakaszig mentünk pályán, utána kerültük a sztrádákat, és már cseh határ utáni német szakaszon csodás helyekre vezetett (itt még "segítettem" neki, mik volnának a kívánatos köztes pontok), Párizs után meg egyenesen szuper utakat mutatott. A Fekete erdőt (itt azért nem bíztam a véletlenre) követő hazaúton szántók, erdőfoltok, nevenics kis "falvak" között vitt nagyon is élvezetes, kanyargós, látványos utakon. Az osztrák szakaszon nyilván nehezebb hibázni, ha nem pályázik az ember.

Máig csodálkozom, hogy adta ezt ki (na ja, nyilván a guglimapsz kosoabb, mint egy ötödikes :-)  ) 

Szóval nekem meglepően élvezetes utat mutatott a GogleMaps ezen a körön.

De ez spontán út volt, csupán Amsterdam, Párisz és Budapest voltak a fix pontok.

Ezek után elgondolkoztam, kell-e egy GPS masina, hiszen valahányszor útra keltünk akár autóval, akár motorral, csak pár fix pont volt lefixálva.És a GoogleMaps megy offline is, ha úgy adódik, vagy úgy allítom be.

Persze ha valaki egy konkrét útvonalat akar lejárni - akár szólóban, főleg csapatban -, ahhoz kell egy olyan gép, amin sok-sok köztes ponttal lehet útvonalat tervezni.