Ja, annyira nem vagyok naprakész. Nekem mindig csak a Blaha tűnt fel, mint final destination.
Az író nőt illető jóslatok inkább olyan értelműek, hogy egyre jobban elhatalmasodik rajta az elmebaj, és vagy valami köztörvényeset tesz, vagy valami közveszélyesen őrültet.
"Meg akiket fikáz, azok is fikázták őt, ha jól értem, tehát nem olyan egyszerű az ügy"
Hát, ide speciel úgy robbant be anyázni és személyeskedni, mert Seri megemlítette valamelyik netes ámokfutását, aztán itt még durvább ámokfutásba kezdett.
És akiket fikáz, azok ellen is ő indította annak idején a dzsihádot (aztán vinnyog, ha vissza mernek ütni).
Ha nem hiszed, csak nézd meg, hogyan próbál jelenleg is beleállni totál ismeretlenekbe, csak már köztudott róla, hogy zakkant, és nem állnak le vele.
"Olyan dolgok történnek napi szinten a magyar "jogban", hogy felveszik a versenyt a legvadabb sci-fi regénnyel, a hihetetlen kategória."
Tudjuk. Például egy notórius zaklatót első fokon bűnösnek találtak, aztán a másodfok felmenti, a zaklató pedig röhögve folytatja ott, ahol abbahagyta :-/ Már az elmeorvosi vizsgálat után bent kellett volna tartaniuk, de hát úgy látszik, Magyarország tényleg nem jogállam...