Nézz be a fórumra, naponta beírják, hogy "félsz már a böritől", "készülsz már a börire", "ne aggódj, a böriben majd nem lesz gondod erre".
Az "író" pályafutását annyira nem követem, de kétlem, hogy a netes fikázásai miatt pénzbüntinél súlyosabbra számíthatna. És még abból is ki tudja magát angolnázni, ha elég rafinált, és van annyi esze, hogy ne közvetlenül és nyíltan fogalmazzon, hanem csak utalás szintjén, de úgy, hogy azért mindenki értse. Meg akiket fikáz, azok is fikázták őt, ha jól értem, tehát nem olyan egyszerű az ügy, mintha mondjuk te most nekiállnál engem gyalázni, úgy, hogy én életemben egy rossz szót sem mondtam rólad. Az ő esetük ennél lényegesen bonyolultabb és összetettebb, hosszú évekre visszamenő ellenségeskedésről van szó - ha jól értem.
Olyan dolgok történnek napi szinten a magyar "jogban", hogy felveszik a versenyt a legvadabb sci-fi regénnyel, a hihetetlen kategória. Mintha valaki titokban átírta volna a jogrendszert, hogy a sértettek ellen, az elkövetők mellett tegyen voksot. És itt nem netes fikázókról van szó, hanem súlyos testi sértésről, garázdaságról, sikkasztásról, nemi erőszakról és hasonló bűncselekményekről. Következmény nélkül. Ezért nem tartom túl valószínűnek, hogy akár a félnótás, akár az író arra a sorsra jutna, hogy elzárják. De persze bármi lehetséges.