feltételezem egyszerre írtuk(időben) a hsz-t nem is láttam a tiéd közvetlenül a sajátom előtt de ez lényegtelen.
azért írtam hogy az eredményesség (amit perl-pongo-váradi-keller kvartett szavatol valójában) elfedi a légióspolitikát,mert ez a véleményem. amíg ők vannak(nagyjából) itthon sok izgulni való nincs.
de nem gondolhatod komolyan hogy a lengyel 10.nek több pénze meg presztizse van arra a fekete centerre(ha nem ra de ilyen kaliberre) mint nektek lenne(lett volna)ha nem somogyit szöktetitek haza,vagy tda-t vásároljátok ki.
bognárt is írta valaki… be van szegény szorulva a két sorozatotok közé,bl ben súlytalan,bajnoksághoz nem létszükség.(de legalább a számai visszaestek meg a válogatottól is meszebb kerül)
de nem veszekedni jöttem isten látja lelkem,meglesz nektek szerintem idén is sok sikert;) (mmint a blben:)))
u.i.körmenden 150en,zártkapus edzomeccsen szoktak lenni ugyis tudod,mint ahogy enis azt hogy gyalazatosan szar volt a nezoszamunk (bajnoksaghoz kepest) az fec ben az utolso evekben. Teny.