OFF
Van egy közös pont: a gyagyásnak is lassan 20 éve mantrázzák, hogy "megy a böribe", ehhez képest még pénzbüntit sem kapott eddig soha (tudom, de majd MOST! - vagy sodizmussal élve "a jövő héten").
Nem mondom, hogy ne mondogassa senki, hogy "xy [ide mindenki gondolja oda a haragosát, az exét, egy politikust, stb.] a böribe megy", ha ez valamiféle katarzist vagy örömérzést, esetleg megkönnyebbülést okoz neki, de amikor ezt már hónapokon, éveken, évtizedeken át kántálják hiába, az egész átfordul börleszkbe, önmaga paródiájába. Képzeld el, ha majd húsz-harminc év múlva valaki idetéved ebbe a topikba és olvassa a hsz-eket, hogy "megy a böribe, höhöhöhöööööö, lassan kezdődik a böris évad, muhahahahaaa", és arra gondol: "Hé, de hát az illető egy percig sem volt böriben, ki volt az az ábrándos fasztarisznya, aki ezt ezerszer leírta?". Szóval nem árt a realitások talaján maradni. Azzal pl. tökéletesen egyetértek, hogy soha nem készül el a könyve, hogy soha nem lesz már az az ismert és forradalmi blogger, aki valaha volt, meg lehetne sorolni, de hogy böri...
(És nem, nem vagyok rusonyista, pusztán azért mert nem hordok össze gyermeteg módon minden baromságot, ami éppen a fantáziámban/vágyálmaimban megjelenik.)
Bocs, hogy beleszóltam, további jó beszélgetést!
ON