Erről beszéltem közvetlenül előtted, de csak nehéz megérteni látom.
Ez a Falco büdzséből illene hozni duma...mert a Pot meg ilyen Popovicsok a gyűrűt sem találják el.
Szerinted akkor ennyire hülye a Falconál mindenki, hogy megvan a pénz egy Joe Ragland-ra, Marcelinho Huertas-ra vagy Giorgi Shermadini-re csakhogy a közelmúltbeli BL ellenfeleink játékosaira gondoljak, de nem, nekünk elég lesz egy Barac vagy Diggs mert ha sokat fizetünk nekik akkor ők is tudnak úgy játszani.
Tényleg nehéz felfogni, hogy ilyen légiósokra marad keret, a BL-ben ez a büdzsé az utolsók között van?
De ha nyitott szemmel jársz akkor azt is észrevehetnéd, hogy Benkének vajon mennyit fizethetett hozzánk képest egy Paks, ha otthagyott érte egy bajnokcsapatot biztos BL szerepléssel együtt?
Az a többszörös költségvetés a többi csapathoz képest egy óriási nagy parasztvakítás azoktól, akik le akarják degradálni a Falco eredményeit és ráfogni arra, hogy mindez csak a pénz miatt van.
De nem akarlak ám én sem hergelni Téged, meg a körmendieket sem, de képzeld nekem hogy leesett az állam akkor, amikor az MTE kupameccsein nemhogy hazamentek, el sem indultak a szurkolók a csarnokba kivéve azt a 150-200 embert aki kimerészkedett megtekinteni a mérkőzést.