kutyara der Creative Commons License 2024.12.12 -7 4 22431

bocs hogy beleszolok-

-egyébként haveri unszolásra (mert barátnak az ilyet nem mondanám:))))) tegnap volt szerencsém részt venni a találkozón

rengeteg dolgot tudnék írni,de sok pozitívum nem lenne benne,mire jönne a replika hogy legalább láthattam bl meccset stb.stb ne is kezdjük el.

haveri társasággal csoportnyomásra mentem tejesen semlegesként. ha szombathelyi lennék és ez lett volna az első kosármeccsem akkor valószínűleg az utolsó is.

sok szakmai dolgoba én kevésnek érzem magam beledumálni,meg ki vagyok én hogy innen beleszóljak amúgyis…viszont ha megengeditek egy dolgot fejtenék ki,szerintem ami látszik.

három évvel ezelőtt amikor ezüstérmes lett a Körmend,akkor annak kapcsán mondta azt -egyébként jogosan- mindenki hogy ez a jó eredmény mint fogalom Önmaga elfedi a legalapvetőbb szakmai hibákat.(ekkor látták bebest mindenható sztár gm-nek,meg a ciprusi edzőt konakovot lemeccselő gurunak ha emlékeztek még) 

na én most ugyanezt érzem a falconál. Hogy a borítékolható bajnoki cím, az alapszakasz menetelés meg az egésznek a marketingje, nemhagyja kilógni a lólábat pedig ottvan az…

a szerintem achilles sarok itt (és már nem első éven) az a légiósválasztás. Nemtudom van e összefüggés a sztár státuszú magyarok évről évre megtartása és ennek bérköltségei között,de a ha van akkor azért gáz,ha nincs akkormeg azért hogy ilyeneket sikerül találni.

Nagy gáz nincs nyugi,Perl mindig lesz akkora király (le a kalappal előtte amúgy) meg Kellerbe is van még 1-2év ezen a szinten hogy ne lógjon ki az a bizonyos lóláb és beleférjenek ilyen érthetetlen légiós igazolások mint barac meg pot,vagy mint idén popovic meg diggs. akinek van szeme az pontosan tudja hogy a különbséget a javatokra mindig is az aktuális magyar mag jelentette meg fogja is jelenteni amíg ilyen urakat szerződtettek.

le merem írni -majd lemínuszoljátok nagy dolog- az egyszem tibyn kívűl aki óriási upgrade lenne nekünk palánk alatt, egy légiósotok sem kéne akárcsak az idei körmendbe sem.

falco büdzsével már bocsánat de olyan hátvédet illene hozni aki egy leütésből belép a védője mellé és helyzetet teremt magának vagy a csapattársának…(ilyen játékos egy van,zolika) falco büdzsével már bocsánat de olyan fizikális benga center illene hozni aki büntetőn belül két kézzel zsákol nem átdobja a gyűrű mint szerencsétlen popovics.

nem akarom ebben a topikba feszíteni a húrt,de amúgy a nézők/szurkolók aránya illetve közönség bevonódása (be nem vonódása)a meccsbe körmendről nézve valami egészen szürreális. a b közép helye sem az igazi tegnap öt sör után is kijött a szemem mint a csigának mikor a vége előtt 1-2percel a kápó a korláton megafonnal vezényel,előtte-mögötte-mellette meg a papókák,mamókák veszik a kabátjukat szállingóznak haza… :)))

(mielőtt bárki letámadna tv-s meccs óminozus jelenteket óra perc másodperc pontosan vissza lehet nézni bárkinek,és értem hogy ott a folyosó -ezért mondom hogy rossz helyen van az egész…)