Langels
2024.12.12
|
|
0 2
22429
|
Gratulálok a Csapatnak a továbbjutáshoz! Hát.. nem volt jó meccs a részünkről. És nem igazán értem, hogy miért. Bár legalább végig rágtam a körmöm ès őszintén tudtam örülni a végén a mínusz 7-nek! :D
Igazából nehéz bármit írni, mert ha valaki végre rá tudna jönni, hogy mitől függ a dobószázalék, akkor annál lenne a “kosárlabda kulcsa“. 6/26-tal BL-ben meccset nyerni… mission impossible. És a többi dobásnál is katasztrófa volt a hatékonyság. Pedig megvoltak a tiszta dobóhelyzetek. Az ellenfél pedig hozta legalább 3 pontosok szintjén amit ilyenkor kellene, 47%. Egyébként semmi extrát nem csináltak, nem gondolnám, hogy jobb csapat mint mi. Ha csak egy elfogadható/gyenge jó szintet hozunk a 3-asokból, vagy legalább párat bedobunk 2-esekből a palánk alatt állva, akkor megvan a meccs..
Valahogy amióta “elvárások” vannak BL-szinten is, sokkal kevésbé teljesít jól a csapat, mint amikor még az “egy győzelemnek is örülünk” kategória volt.. Egy biztos, a play-in-ben több kell. Remélem Nikolának nincs komolyabb baja, mert szombaton az Albát meg kell verni, nehogy a végén ne első helyről várjuk a sorsolást a Kupában..
Hajrá Falco!! |
|