ADAM17
2000.06.21
|
|
0 0
87
|
Azert Shearer elesett egyszer talan a 2. felidoben a 16-oson belul, s azt megneztem volna lassitva, no mindegy.
A mai Szines Sport nagyjabol helyere tette a De Wilde esetet. En csak tegnap lattam a belga-torokot. Utana volt egy kis elemzes az MTV-ben.
Engem megdobbentett! A kozvetites kozben Knezy, majd utana a studioban a banda is szegenydewildezett, agyonsajnaltak. Milyen jol vedett amugy szegeny, az elso meccsen is csak 1 hibaja volt, most is csak 1-2, kulonben olyan jo fej sportember. ???!!! A csucs Petry Zsolt volt, akivel amugy semmi bajom. De most a portas hosszasan taglalta, hogy tobbszori visszajatszas alapjan lathattuk, hogy nem volt benne semmi szandekossag, csak a lendulet vitte tovabb, miuatn a labdat el akarta utni, nem tudta elkerulni az utkozest. Nem kell belole negativ host csinalni, hiszen a belga gyerekek tobbsegenek o a peldakepe, tenyleg peldamutato sportember. ???!!! Azt hiszem kettonk kozul akkor valaki vak. Lehet, hogy De Wilde eddig nagyon sportszeru volt, peldakep meg ilyesmi. Lehet, hogy ezutan is sportszeru lesz. De amit a torok gyerekkel csinalt, az szerintem gusztustalan!!! En ugyanis ugy lattam, hogy miutan eselye sem volt mar a labdat elernie, jobb kezevel szo szerint letaglozta, kiutotte a torok jatekost. Leszedte a fejet-nyakat. S ha en lattam jol, akkor igenis legyen mar negativ hos!!! Es tiltsak el egy idore, elemzgesse mar videon ezt a kis baklovest!!! |
|