ronson Creative Commons License 2024.12.10 0 1 90083

Kinyílik előtted a 10 útvonalpontnál hosszabb motorozások világa. 😎

Ezzel kapcsolatban érdekes dolgot tapasztaltam.

Pár hónapja használom navigálásra az Android Autót a googlemaps-szel és futtattam rajta több olyan útvonalat, amiket még az ITN Converterrel terveztem és Garmin kompatibilis *.gpx formátumban mentettem el. A meglepő és örömteli tapasztalat, hogy ezeket a *.gpx fájlokat a googlemaps-be exportálva és a telefonra küldve is, simán megkajálja a 10+ útvonalpontot a google és gond nélkül vezet végig az AA-n keresztül, akár 18 útvonalponttal is.

(Ennél több útvonalpontot tartalmazó útvonaltervem jelenleg nincs, egyelőre csak ennyiről tudok nyilatkozni.)

Ráadásul a googlemaps kezelőfelülete az AA-n keresztül kimondottan felhasználóbarát, tehát még a kezelhetősége is felveszi a versenyt – számomra – a Garmin készülékeivel.

Szóval 10+ év Garminozás után azt kell mondjam, tényleg van élet a googlemaps-szel is :-)

Pedig én tényleg annyira megkedveltem a Garmint, hogy pár éve még egy tutorial videót is tettem fel a yt-ra az ismerősöknek (amiben ki is emeltem a te szerepedet :-) ), mert annyira jónak és könnyűnek találtam a használhatóságát.

Előzmény: Mortoff (90082)