diginewl Creative Commons License 2024.12.09 0 2 33973

Ígéretemhez híven itt az a bizonyos dekóder leírás.

Ez nem a paco oldala... :)

https://dccdiy.org.uk/function.html

Itt ír a villogó üzemről:

* Flicker (not on decoders using 12F629 or 12F675) available on outputs C, E, F, G and H using CV100.

Számomra nem derül ki, hogy ez egységesen minden kimenetre azonos megjelenésű villogást jelent, vagy véletlenszerű az összes kimeneten. Annyira meg nincs kedvem vele foglalkozni, mert több helyen íjra, hogy eléggé preBetaRelease a program, valamint ilyen PIC-em sincs itthon...

(megcsináltam a 6 kimenetes villogtatást + végzárat máshogy - nemsokára bemutatom.)

((Továbbá szeretném jelezni MINDENKINEK: ez számomra HOBBY. Továbbra sem vagyok elektronikai szakember. A kapcsolásokat/programokat is mindenki számára elérhető helyekről szedem össze - ezeket közzé is teszem/tettem. Ezekből a megoldásokból, én nem megélni akarok, nem eladni, hanem saját célra örülni neki, a többieknek bemutatni merre jutottam. Ha valakit érdekel valami munkám, kérem keressen meg, el fogom küldeni a kapcs. rajzot/Gerbert. Azzal azt csinál amit szeretne, még jól ki is nevethet, hogy micsoda megoldások vannak benne, számomra nincs belőle sértődés, mert ez DIY.))

Éljen a Vasútmodellezés!

Előzmény: diginewl (33971)