fargo Creative Commons License 2000.06.20 0 0 4180
Hali,

Bondok Dzsémsze:
Riasztó: ne fizess be a gyárira, jobb a LaserLine, ehhez is lehet pagert kapcsolni, meg pl. emelésérzékelôt. Ez utóbbi hasznos, ha esetleg trélerre akarják rakni a kocsidat, vagy le akarják szerelni a kerekeidet. Ha nem tetszik a LaserLine, akkor Óbudán a Bojtár (?) utcában a Duett Kft nagyon spéci módon beszerel bármit is, mégpedig úgy, hogy utána nem fog zörögni a kárpitod, és egyetlen lyukat sem fúrnak, semmit nem ragasztanak. Profi bagázs. Mellesleg ôk szerelnek be hifit is, láttam náluk pár autót, amin dolgoztak. Mivel teljesen lámer vagyok hifi ügyben, nem tudok korrekt szakvéleményt adni a munkájukról, de ahogy csinálták, meg ahogy szólt, az meggyôzô volt. Igény esetén van contact personom meg teflonszámom.

A felszereltségrôl még annyit, hogy szerintem extrát minden mennyiségben, de ha válogatni kell, akkor én nem rakatnék bele xenont, (meg tolatóradart,) meg gyári CD-t sem, azt utólag szereltetném bele erôsítôstül-hangszóróstul. A gyári fejegységek elég jók, és a feleakkora csili-vili egységekkel ellentétben jól illenek a Volvo feelingbe, nem lógnak ki a belsô tér formatervébôl, és sokkal könnyebb ôket kezelni.

Ami nálam extrák tekintetében kötelezô lenne, az a klíma. Anélkül már nem vennék autót, nyáron egyszerűen halál van nélküle. Ja, és nagyon klassz a tetôablak, nem tudom ez a választott csomagokban benne van-e, nálam a 850-ben nagyon megdobja a térérzetet. Viszont ha nagyon colos vagy, akkor nem tanácsos választani, mert kb. 3 centit levesz a fejtérbôl.