nazareth Creative Commons License 2024.12.07 -1 0 33962

Nem hiszem el, hogy ilyet tudsz... biztosan megvetted HTechtől, és most pávázol vele!

Na jó, ez gonosz volt :)

Ha Te programoztad a vezérlőt, és még van szabad bemenete, esetleg Hall-elemmel is megoldhatod a végzár-kapcsolgatást: ha odateszel egy mágnest a kocsi tetejére, a dekóder elkezdi figyelni, hogy a saját címén pl. be-ki kapcsolnak egy funkciót 3-szor, és ha igen, megtanulja, hogy neki az a végzár :)

Viszont abban kérem a Segítségetek, hogy egyéb más vagonokba érdemes DCC kocsivilágítást tenni, azért hogy le/fel kapcsolható legyen a kocsivilágítás?

Hát nem tudom, ez elég egyéni ízlés kérdése. Nekem csak néhány világítós kocsim van, azok sem DCC-sek. Nem szeretem, ha hegesztenek a kocsikban, így meglehetősen haloványra állítottam be a világítást (na ja, nem a VI. korszakban élek), szóval engem nem zavar, hogy non-stop világítanak. Nappal nem is látszik, hogy megy bennük a világítás. Persze ez attól is függ, hogy hány kocsid fog világítani az asztalon, menyire dobják meg a fogyasztást. 

Vagy tudod mit, nem is! Ezek nagyon szép munkák, szerintem csinálj minél több ilyet, jó helyük van a világban :) És ha majd a Sachsen/Tillig Y/B-70-esekhez is csinálsz, még vevő is leszek néhányra ;)

Előzmény: diginewl (33961)