Hat, nekem marcius 8.-atol van autom, jogsim meg marcius 1.-tol :-), Azota lezuztam kb 7500 km-et, es meg most is izzadok neha.
Igy friss eletmodvaltassal az a velemenyem, hogy nem erdemes reggel es keso delutan (5-7) autoval kozlekedni, budos, lassu, idegesito. En megis megteszem neha, mert megfogatdtam, hogy 10000 km-ig nem sporolok se idovel, se penzzel, se ideggel, legalabb egy kozephalado szintre el szeretnek jutni.
Sebesseg: engem stresszelt az elejen, hogy mindenki zuzott hetvennel, en meg nem akartam menni annyival. Ezt erdemes leszokni, szerintem az 50/55 teljesen normalis, max. 60. Persze ilyenkor edemes lehuzodni jobbra, de _csak_ha_lehet_, ha nem, az izzadjon, aki szabalytalankodni akar. Sokkal nagyobb sebessegnovekedest lehet elerni viszont, ha okosan valtod a savokat, ha elso vagy a stopnal, gyorsan indulsz, es valogatsz a savok kozott. Erdemes nagy dugoban kiprobalni a parhuzamos utcakat (pl. Vaci ut befele -> Pannonia utca, Bartok Bela ut -> Menesi ut. Vagy ha a Hegyalja utra mesz a Fo utca felol, akkor menj at az alaguton, es a Mol kutnal balra a Naphegy uton ki a hegyaljara, itt szinte senki sem szokott lenni, es levagod az egesz Tabant.)
Nagyon fontos a jol alkalmazott pofatlansag: ha ket sor megy lepesben, es nagyon nem akarnak beengedni a masikba, akkor ha all a sor, batran be kell allni feloldalasan 10 centire a masik autotol, akkor tuti beengednek, persze ezt nem erdemes uton-utfelen alkalmazni, de neha kell. Ne dudalj. Koszond meg, ha beengednek, es te is engedj be embereket.
udv
b