Bateman
2024.12.05
|
|
0 0
85968
|
OK. ne szapuljuk ezt a fost. beszéljünk értelmes dolgokról:) a minap jött velem szembe egy poszt a Fészen és azt taglalta, hogy a Stormtrooperek hátán mi az OII jelzés. Sajnos mobilon néztem, és egy pillanatra nem figyeltem oda, ami alatt az oldal lefrissült és ez a poszt elveszetett a feed-ben így nem tudtam elolvasni. A chatgpt a követklezőket írja, de hivatalosan soha nem készült magyarázat rá.
-
Esztétikai dizájn: A "OII" forma valószínűleg egy egyszerű geometriai elem, amely a páncél futurisztikus és uniformizált megjelenését hangsúlyozza. George Lucas és csapata valószínűleg a vizuális hatást tartotta szem előtt a tervezés során.
-
Ventiláció vagy energiaelosztó rendszer: Egyes rajongók szerint a hátoldalon található "OII" alakzat a páncél belső rendszereinek, például ventilációs nyílásoknak, energiaelosztó vagy kommunikációs csatlakozásoknak a szimbóluma lehet.
-
Besorolási vagy azonosító jelzés: Alternatív elmélet szerint a "OII" egyszerűen a Stormtrooper páncélzatának standardizált modelljére vagy sorozatszámára utal, amit az egész Birodalomban használtak.
Nektek van további infótok? vagy saját ötlet? |
|