Zarquon Creative Commons License 2000.06.20 0 0 4175
Szevasztok!

Bocs, hogy el vagyok tűnve, de államvizsgázom, és totál be vagyok szarva.

Azért most írok pár sort.

James Bond:
Én a helyedben a Xenonlámpát ejteném. KIB*SZOTT drága a cseréje (tudtommal csak egyben lehet akkor is, ha csak "kiég")!!! Persze ha van rá keret... A többivel nincs semmi gáz. Bár személy szerint én gyári hifire egy fillért se költenék, még ha "Alpine" meg "Harman-Kardon" is a cucc. El kell vinni pl. a Török Audiohoz, ahol ugyanannyiért (vagy olcsóbbért) sokkal komolyabb dolgokkal rámolják tele, és viszonylag olcsón zörgésmentesítik/Noisekillerezik ki az egész kocsit. Mert hiába a legjobb (?) gyári hifi a Volvoé, azért még messze áll a tökéletestől. Olyan Volvoban még nem ültem, amiben ne zörgött volna valami (incl. S80). Persze vannak, akik az utólagos hifibeszerelést sufnizásnak tartják (nem láttak még szép, diszkrét installációt). Szóval ezeket kéne meggondolni.

Doktor úr, lore, stb.:
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon mennyit adnának az autómért (nagyon jó állapotú, 92-es 480T), de félek, hogy a jó állapotban tartása túl drága, és egyszerűen semmiképpen sem lehetne jól (vagy legalább korrektül) eladni ezt a kocsit. Szerintem kb. a belefeccölt pénz feléért-kétharmadáért lehetne eladni (ide a vételáron felül csak a nem karbantartás jellegű cserékre költött pénzt számítom). Akkor meg inkább álljon a polcon, nem? :-)

Ja, majdnem elfelejtettem, hogy a tanulásban összegyűlt dühömet tegnap este egy C70 kabrió volánjánál eresztettem ki. Ilyen se sűrűn fordul elő. Azon kívül, hogy totál hülyén érzem magam egy ilyen autóban, elég király volt. Gondolom nem kell magyaráznom. Valamelyik autósújságban írták, hogy nem valami kiemelkedő a kocsi csavarószilárdsága - igazuk volt... De nem is ezekre a hulladék utakra tervezték, vazge!!!!!

Na üdv, megyek okosságot agyba plántálni.
Zarquon