ToMy_ Creative Commons License 2000.06.20 0 0 149
Hali!

Na. Adott a fullcd-s "backup copy" UT, verzioszam 4.00, botpack.u merete 37826521 byte. Feltelepitem, a CD-rol a CRACK konyvtarbol bemasolom a nocd-crack-es Unrealtournament.exe-t, elinditom a jatekot, siman megy, tudok botok ellen jatszani, tudok a neten jatszani, stb...

(Infiltration mod-ot feltelepitem, siman felmegy, tudok vele jatszani szoloban es multiban is. De ez nem is lenyeges.)

A SWAT mod-od feltelepitem, de nem tudom aktivizalni, nem erem el a practice/game type-ok kozott. Gondolom, frissitenem kellene az UT-t valami 4.00-nal ujabbra.

Letoltom az official patch-et a hunreal.yoghurt.cc-rol, neve UTPATCH420.EXE, merete 6394880 byte. Elinditom, megy is egy darabig, frissit egy-ket DLL-t viszonylag gyorsan, nem tudom elolvasni a nevuket, talan a core.dll es a window.dll lehetett, ezutan frissitene a botpack.u-t
Szepen mennek is a kockak, aztan amikor a vegere erne, akkor kozli a kovekezoket:

Critical error
The file system\botpack.u from the CD-ROM is not the expected version. Therefore, Unreal Tournament can't be patched.
History: Patchfile <- USetupDefinition::ProcessCopy.....satobbi...satobbi...satobbi...<-Setup
es a vegen egy szal OK gomb.
Rakatt, aztan zutty vissza az asztalra, es a peccs nem megy fel.
Mindig ugyanez a hibauzenet, sot, ha akar a 402 vagy 405b peccseket probalom, azoknal is ugyanezt kapom.

Na erre varrjatok gombot.. :)))))
ToMy_

Előzmény: Maxxx (148)