Csimpolya Creative Commons License 2024.12.04 0 0 3756

Nem hinném, hogy az ott dolgozókat közvetlenül érdekelné a hely története, bár ki tudja!

Azt viszont elmondta a vezetőnk, hogy van itt olyan biztonsági őr, aki itt járt óvodába.

Először arról írnék, ami nagyon bosszant! A Váci utcán és közvetlen környékén legalább három elhanyagolt épületet láttam. Az első a Váci utca sarkán van felállványozva, el sem lehet menni mellette, az úton oldalogtam körül.  Aztán ott van a Petőfi Sándor utcában az egykori Budapest 4 posta. Abból szállodát t4erveztek, bezártál, és úgy maradt. A vele szemben lévő egykori étterem három éve bezárt, azóta semmi. Bosszant a látvány, sehogy nem tudok összebékülni vele.

Rátérek a kirakodóvásárra, Lehet, hogy tévedek, de kevesebb az árusbódé, mint amire emlékszem, igaz, nagyon szép dolgokat láthattam. Például kovácsoltvas holmikat, ajtózárakat, bronzból készült gyűrűket, vasalatokat.  A kedvencem eg falra szerelhető fogas volt, bármikor elfogadtam volna. Alighanem ezt a kovácsmestert láttam Aquincumban, már ott is tetszett, amit láttam.

Legalább három olyan árus volt, aki szaruból készült dolgokat árult, itt is volt kedvencem, olyan fésű, amit úgy lehetett a tokjába visszahajtani, mint a borotvát.

Nem álltam meg, és vettem három nagyon szép képes levelezőlapot, remélem, tetszeni fog azoknak, akiknek küldöm!

Rengeteg élelmiszerárus volt, szintén rengeteg, főleg külföldi étkezővel. Nem sajnálom tőlük, váljék egészségükre! Bár ahogy elnéztem, a töltött kápszta felől kételyeim támadtak.

Előzmény: hello40 (3753)