ViziPucok Creative Commons License 2000.06.20 0 0 98
Gratulálok morpet! Megfejtetted a kapcsolókat! Ez jó munka volt. Jutalomból megkapod a hercegnőt:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] :)

Ez a .doc is nagyon jó, bár van benne 1-2 hiba+hiányosság (a 00 attr.-nél a második nem a börtön hanem a palota; az őrök színénél a 06 hiányzik. tudom, még én hagytam ki, de már pótlom :), de mindent összevetve gyakorlatilag megfejtettük. Van még 1-2 bizonytalan rész, amivel tovább lehet/kell kisérletezni, de most már el lehet kezdeni a pályakészítőt.
Jelenleg az összes elem attr.-ait szedgetem össze+lopom ki a képet a pályakészítőhöz :)
No meg az új Web-oldalt is megcsinálom.
Valószínüleg a spec. esetek (3. csontváz feláll, 7. egér, 12 jaffar-ajtó) a prince.exe-ben van, de ha azok a helyükön maradnak, akkor is meg lehet kavarni a pályákat :):)

Kipróbáltam a végső részen a cserén. Tök jó! :) A 6.-t meg tudtam csinálni, mert más a pályafelépítésem :) Viszont a 3.-on a csontváz felszeletelt :( A tükörképpel harcolni viszont jó volt :)

Játszottam a SKEL.DAT - FAT.DAT cserével, majd más DAT cserélgetéssel is. Néha jópofa dolgokat lehet elérni, néha pedig kifagyasztani a programot :):)):):):))))

A képernyőszám: tehát prince megahit, majd C, aztán S a szám, Left, Right, stb...
Van egy SH-C is. Ez 4 számot ad. Hogy mit??? Passssssssssssz.

Tehát:

Hahó mindenki!!!!!
Itt a nagy lehetőség, hogy saját pályát csináljatok!!!
Töltsétek le morpet .doc-ját, és készítsétek el a saját pályátokat!
Majd küldjétek el a LEVELS.DAT-ot nekünk, és feltesszük a Hálóra!
Cím: pi@kmf.hu (morpet majd megadja, ha akarja)
Ha segítség kell, azt pedig ide írjátok!