BéKa_d Creative Commons License 2000.06.20 0 0 278
Vasas

VEZETÕEDZÕ: Dr. Mezey György

ÉRKEZETT: Petõ Tamás, Tóth Norbert (mindkettõ Újpest), Polonkai Attila (BVSC), Komódi László (Dunaferr), Hajdu Attila (Fortuna Köln -- német), Florian Makszimovszki (macedón, Hajduk Redics)

TÁVOZOTT: Szilveszter Ferenc, Végh Zoltán (mindkettõ MTK), Galaschek Péter (BKV Elõre?), Farkasházy László (?), Gróf Attila (?), Anatolij Gricajuk (?), Sallai Balázs (bevonult katonának)

AKIVEL TÁRGYALNAK: Hámori Ferenc (Netanya -- izraeli)

EDZÕTÁBOR: --

EDZÕMECCS: Június 28.: Zselik--Vasas, Óbecse. Június 29.: Becsej--Vasas, Óbecse. Július 1.: Vasas--Metallurg Donyeck (ukrán), Tata, 10. Július 15.: Vasas--Dunaferr.

HIVATALOS MÉRKÕZÉS: ?

TERVEZETT HADREND, CSAPAT

(1--4--4--2): Hajdu -- Mónos, Juhár, Makszimovszki, Aranyos -- Komódi, Petõ, Szili, Tóth N. --Sowunmi, Kabát.

http://nsport.westel900.net/s42.html

Hát én nem t'om, de nekem nem ez a kezdőcsapatom.

Nálam azért egy Zováth mindenképpen befér Komódi helyére, meg azért Simek (Mónos helyett) és mondjuk Pál Zoli (Pető helyett - és akkor Tóth Norbi megy be középre) sem a kispadot kellene, hogy koptassa, meg mondjuk még ezt a Makszimovszkit nem láttam játszani, de Totya nálam látatlanban jobb és ott van még Sonka is, aki azért szerintem jobb Apunál... Ja és persze nálam az első számú kapus Kavics...

Jövő héten egy kicsit több időm lesz, akkor vmelyik nap biztos kinézek edzésre (aki héten jár a klubnál, tudja már meg, hogy délelőtti edzések hogyan vannak - a Pünkösd hétfőből kiindulva olyan 9-1/210-től lehet, de hátha nem).

Mindenesetre most már tényleg kezdődhetne a hazai, mert szép és jó ez az EB (ráadásul szerintem nem is olyan szép és jó, csak riportereink a hibákat itt a fantasztikus küzdelemnek tudják be, míg itthon a bénaságnak...), de nem az igazi.

Na csók mindenkinek - és részemről is szorri a hétvége miatt, majd vhogy pótoljuk.

HAJRÁ VASAS