ggabor1012 Creative Commons License 2024.12.02 0 0 8407

Megvallom, én mindhárom jelenlegi Ozeki-t a maga módján klasszisnak tartom (megérdemelten bírják a mostani rangjukat), de abban, hogy közülük ki léphet feljebb, bizonytalannak látom.

- Kotozakura-nak stabilizálnia kell a mostani formáját
- Onosato-nak meg kell tanulnia kicsit kevesebb rössel, több körültekintéssel vezetni a támadásait
- Hoshoryunak pedig rá kell jönnie, hogy mitől vannak a jelentős formaingadozásai (mitől van, hogy néha hakuho-i dominanciával küzd, néha meg simán kikap fél tucat ellenféltől)

Aki előbb megtalálja a saját problémájára a választ, annak van először sansza felugrani a Banzuke csúcsára - persze az is kell hozzá, hogy legyen némi szerencséje.

Valamint sötét lóként nekem ott van a fejemben még mindig Wakatakakage - még nem az, aki anno volt, de már nagyon közelít hozzá és ki tudja... (én drukkolok neki).

Meg a szívem mélyén drukkolnék szívesen Hakuoho-nak is, de a mostani performansza (amivel ugyan várhatóan a következő basho-ra visszatér a Makuuchiba) alapján egyáltalán nem látom a potenciált, hogy Yokozuna legyen egyszer. Ahhoz valami gátnak át kellene szakadnia - de most a pozitív irányba.

Előzmény: dave_dömper (8406)