Jól tetted és meg is értelek.
Nekem volt nagyobb elvárásom a csapat felé a pénteki meccset illetően, de utólag is azt gondolom, hogy az általam megfogalmazott elvárásban semmi túlzás nem volt. A hétfői meccs teljesen igazolta: meccsben voltunk sokáig egy magához képest szűk kerettel játszó török csapat ellen, ahol a kispad nem dobott pontot, a pénteken számukra nem elérhető center pedig 36:22 játékidő alatt 22 pont, 9 lepattanó, +15 +/- (ami ugye azt is jelenti, hogy amíg nem volt pályán, 3:38 alatt mi csináltunk egy +10-et; na most pénteken egy másodpercet se játszott...), a legnagyobb sztárjuk, Osman pénteken "csak" 24 percet játszott (és azalatt 30%-kal dobta a triplát és eladott 3 labdát), míg hétfőn 35 perc, 33 pont, 11 lepattanó, 0 TO.
Az látszik, hogy folytatódott az, amit Ivkovics mantrázott, hogy a kétmeccses ablakokban szinte kivétel nélkül a második meccsen játszunk jobban. Viszont akkor szerintem nyugodtan rakjunk újra fordulókat a megelőző hétvégékre (mint minden más ország), mert jól láthatóan semmilyen haszna nincsen, sőt.
Nagyon úgy tűnik, hogy ebből augusztusi vb-előselejtező lesz. Szerintem most a kapitánykérdésnél fontosabb, hogy mielőbb beszéljünk azzal a szóba jöhető 15-20 játékossal, hogy augusztusban a válogatott rendelkezésére fog-e állni. Ott ugye egyben lemegy az egész, a négy forduló, tehát felkészüléssel együtt olyan 4 hétnyi munka a válogatottal, pont akkor, amikor a kluboknál kezdődnek az edzések. És azért mondjuk ott a hármas csoportban utolsónak lenni, az igen kellemetlen lenne, miközben például a fehér bőrű játékossal csak elvétve rendelkező svájci válogatott ellenében egy tartalékos magyar csapatra sem nagyon fogadnál...