Chrotos Creative Commons License 2000.06.19 0 0 590
Én nagyon örülök hogy végre van egy sorozat ami felöleli a borgok történetét is, és végre komolyabban foglalkozik vele. Bár nem értem a Borg miért cicázik a Voyagerrel, ha akarta volna már rég nem létezne...és Janeway bizony jelentős taktikai információkkal rendelkezik ami a Borgot érdekelheti...
Szóval én kicsit furcsának találom hogy folyton valami "Voyageri csoda" folytán meglóg a Borg elől..meg a másik hogy szerinetm a VoYben a Borgot sokkal gyengébbnek tüntetik fel, sokkal sebezhetőbbnek..pl láttam egy részét a Unimatrix Zero nak , és nekem ne magyarázzák már meg hogy a Voyager a 4db VII tipusú phaser és néhány Typ6 photon torpedóval kicsinálta a TacticalCube pajzsát.. meg a másik meg hogy a Cubus tömve van fegyverekkel ahogy néztem minden lapján vagy 4 phaser emitter, meg 2 energytorpedo kilövö, és amikor a VOY ott kamillázgat körülötte akkor csak 2 percenként kap egy egy phaser találatot..szóval a borgot vagy nbagyon megviselte a S 8472(amit nem hiszek) vagy kib. következetlenül kezelik a VOYben ahhoz képest amit pl a ST:FC vagy akár a TNGben is rendeztek...
Előzmény: Dob (588)