Ezekről a "legnagyobb tehetség" kijelentésekről mondta még egy fociklub tulajdonosa régebben, hogy eltartott egy ideig mire megtanulta miről szól amikor az edző bekopogtat hozzá és ezt mondja egy játékosról. :)
Még ha szkaptikus vagyok én is, hogy nagyobb tehetség lenne mint Fabregas vagy Melvyn Richardson, ezzel együtt itt most nem hiszem, hogy erről lenne szó. Heshamot tényleg nagy tehetségként tarják számon már régóta. A sérülései nem jöttek neki jól, de úgy látszik elég jó formában tért vissza belőlük. A franciáknak meg van ez a fétise, hogy játékosokat időről-időre Karabaticshoz hasonló tehetségnek kiáltanak ki. Emlékszem Grebilleről is ezt mondták a vállsérülései előtt és egy ideig talán utána is. Olyan lehet ez mint amikor itthon a nőknél befut az újabb Görbiczhez hasonló tehetség.
Ha ez a Molnár Robin bejelentés még a Hesham story előtt jött volna, simán azt gondoltam volna, hogy ElDeraa mellett Kosorotov és Martim Costa lesz és kell a plusz kettes védő mivel egyikünk sem túl jó védő. Ha jön Hesham, lesz ElDeraa és Palmarsson is, annyira nem kell még pluszba egy olyan szélső aki jó kettes védő. Szóval ilyen szempontból meglepő ez az igazolás, de valószínűnek gondolom, hogy róla hosszabb távon gondolkoznak eleve, nem jövőre kell neki rögtön világklasszis kettesvédőnek lenni, hanem inkább folyamatosan fejlődni és majd valamikor odaér ha odaér. Remélem fog kapni elég játéklehetőséget.
Szerintem Elisson 2026 után nem fog maradni. Addigra el lesz 36 éves, ennyi idősen ezen a szinten aligha lesz neki több. Gondolom Molnár Robinnak addig kell megmutatni, hogy olyan fejlődési pályán van, hogy a klub ne akarjon Elisson helyett igazolni, hanem "megörökölje" a helyet.