nem, most hogy végigmentem ott, meg jobban megnéztem mindent én is láttam hogy csak egy jelszó van rajta...(ami az első szintre jó, és ahol egyébként sem kell, mert meg lehet hackelni elég alacsony science is a gépet...nekem legalábbis sikerült)
egyébként én arra nem jöttem ár, hogyan lehet kikapcsolgatni az erőmezőket, úgyhogy szépen átsétálgattam mindegyiken, igaz sebződtem, de annyira nem érdekes
a számítógéppel én se sz@rakodtam, egyszer megszereztem ugyan azt a cyberagyat, felhasználtam az éppen felhalmozott skill pontjaimat, így a science képeség felment 126%-ra és így sikerült megszereznem, de utánna mikor odamentem a Skynethez (mert ugye azt mondja, hogy miután megszerezted az agyat térj vissza a további információkért) nem tudtam semmit csinálni, a Skynet egyfolytában hiba üzeneteket küldözgetett (vmi olyasmit, hogy nem tudja letölteni a fileokat), úgyhogy nem próbálkoztam vele, én is végigjártam, aztán elmentem onnan...lehet hogy egyszer visszamegyek majd kiirtani a robotokat
viszont ez a Gurus CD, vagy maga a F2 elég bugos, pl. úgy tudom, hogy a Wright családnál az egyik küldetés a Salvatore família kiirtása, na most az öreg Wright nekem azt mondta, hogy először menjek el a SAD mielőtt foglalkozunk a Salvatorékkal, mivel nekik olyan tökös fegyvereik vannak, de miután visszamentem elfeledkezett erről az öreg (úgy látszik szenilis) Made man lettem a Wrightoknál a Salvatorékkel meg semmit nem kellett csinálnom...ezen kicsit csodálkoztam, ugye
(mondjuk később ettől függetlenül lenyírtam őket, mert betévedtem a bárjukba, és nem rokonszenveztek velem...dehát ez van)
úgy tűnik, ha nem a progi által elvárt sorrendben viszed végig a feladatokat, akkor elfelejt néha díjazni valaminek a teljesítéséért