Pásztörperc Creative Commons License 2000.06.19 0 0 752
Kedves belovai!

1. Az országgyűlést (ahová képviselőket választunk) más néven törvényhozásként emlegetik, ui. az a dolga, hogy meghozza azokat a tv.-eket, határozatokat, amelyek az itt élők életét szabályozzák. Megválasztja a MK miniszterelnökét, elfogadja a kormányprogramot. A kormány pedig ennek az államnak a gépezetét működteti, a mi munkánk eredményéből befolyt adóval sáfárkodik. Ha itthon adóznál, természetesen szavazhatnál is itthon. (Most nem arról a durva justizmordról beszélek, aminek értelmében a külszolgálatot teljesítő stb. okokból külföldön tartózkodó, belföldön adózó állampolgárainknak nem adták meg a szavazás LEHETŐSÉGÉT, hanem arról, hogy Neked, mint külföldön adózó magyar állampolgárnak, nincs szavazati JOGOD.)

Köv.képp saját szülőhazádban ettől nem vagy "megfosztva", ui. magad mondtál le róla: nem vmi nyilatkozattal, hanam azzal, hogy Amerikában adózol. Ezt a gondolatsort brilliáns logikával maga Orbán Viktor fejtette ki az Országgyűlésben, 1991(?)-ben, amikor az Antall-kormány kacérkodott a külföldi magyaroxavazati jogának gondolatával.

2. "Én a politikusokat nem a szeretem es nem szeretem kategóriáiba sorolom, hanem programjuk elfogadása vagy nem elfogadása alapján értékelem" — "Németh Miklóst korábbi tettei minősítik az én szememben" — nem érzel itt vmi egészen durva ellentmondást???

Előzmény: belovai (750)