"Még ha számodra topikrombolásnak tűnik is az, ha valaki rámutat a hülyeségeidre, a káldeusok által ismert Neptunuszra meg a többire."
Akkor nézzük meg állításod igazságtartalmát kronológiai sorrendben:
A tanulmányomban kizárólagosan a szabad szemmel is látható Uránusz korábbi ismeretéről tettem említést:
"...a kozmikus misztériumokba beavatottak már évezredek óta tisztában voltak az Uránusz bolygó létezésével és fontosságával [23]. Már hogyne ismerték volna a csillagos eget folyamatosan kémlelő és tapasztalataikat szorgalmasan feljegyző ókori csillagász papok a szabadszemmel megfigyelhető Uránuszt, aminek a sziderikus keringési ideje (az állócsillagokhoz viszonyított keringési ideje) 84,07 év, ergo majdnem háromszorosa a Szaturnuszénak (29,46 év), amiből az következik, hogy az említett 91 év alatt is egyszer körbejárta a zodiákust... Ezért meglepő kissé az a tény, hogy John Flamsteed "felfedezéset" követően Tobias Mayer (1723 - 1762) asztronómus, matematikus és fizikus 1756.09.25-én szintén regisztrálta az Uránuszt 964-es számú csillagként..."
54. Run like hell
"Galilei meg látta a Neptunuszt több mint kétszáz évvel a felfedezése előtt.
Arról hogyhogy nem tudtak még a beavatottak sem?
Vagy voltak még a beavatottaknál is beavatottabbak?"
55. KlausM
""Arról hogyhogy nem tudtak még a beavatottak sem?"
Tudtak. ITT a [23]-ban megtalálod az ezzel kapcsolatos forrásokat."
62 Run like hell
"Mondtam már, hogy nem érdekelnek a Heródeshez kötődő dátumok.
Annak a véleményemnek pedig hadd adjak hangot - még ha számodra mellékes kérdés is - hogy egy Tudománynak nevezett fórumon az "okkult tudósok szerint a káldeusok ismerték a Neptunuszt is"-jellegű hülyeségek emlegetése enyhén szólva is szereptévesztés.
Nyugodtan tárgyald ezeket a valfil meg a rejtélyes fórumok bármelyikén, a Tudomány fórumban véleményem szerint ezek szellemi környezetszennyezésnek számítanak."
121 Run like hell
"Nem válaszoltál még arra a kérdésre, hogy az okkult kutatóid szerint, (akik tudják, hogy a káldeusok ismerték a Neptunuszt is), hány bolygót ismertek még ezeken kívül a Naprendszerben?
Nem tudsz, vagy nem akarsz válaszolni?"
162 Run like hell
"okkult kutatók rájöttek, hogy a káldeusok már a Neptunuszt is ismerték, igaz, azt nem használták a kozmikus misztériumhoz, tehát arról akár tudhattak volna mások is, valamiért mégsem tudtak."
239 Run like hell
"Még ha számodra topikrombolásnak tűnik is az, ha valaki rámutat a hülyeségeidre, a káldeusok által ismert Neptunuszra meg a többire."
Az lenne ezután a kérdésem, hogy milyen alapon állítod azt, hogy én, vagy bárki a káldeusokat emlegették a Neptunusz korábbi ismeretével kapcsolatban??? Ha nem tudod ezt igazolni, akkor abból az következik, hogy végig hazudoztál eddig...
Most rajtad a sor...