A rövid uborkaszezont kihasználva és egy kicsit előretekintve, most már több helyről is hallani olyan infókat, hogy a következő szezonra szinte a csoda kategória lenne, ha Zozót itthon tudnánk tartani.Gondolom nagyon komoly ajánlatok érkeznek és én azt gondolom, hogy egyrészt meg kell próbálni utoljára ezt kihasználni illetve meg is érdemli, hogy megkapja rá a lehetőséget.
Ebből és a jövő évi szabályváltozásokból kiindulva azt mondom, hogy nekünk pedig egyáltalán nem kell attól tartanunk, hogy mi lesz a csapattal nélküle.
Nyilván ez egy új helyzet lesz hosszú évek után, de ha okosan és gyorsan reagál a csapat akkor bőven ott tudunk maradni jövőre is ahol jelenleg állunk.
Beni és Kristóf biztosan lesz, TDA így visszatérhet 1 év külföldi tapasztalattal, Ákossal pedig minél előbb meg kell egyezni a folytatásról.
Ha ez a magyar magunk megmarad (plusz még Kovács Beni) akkor jövőre az 5 légiós szabállyal (amiből 3 lehet a pályán egyszerre a bajnokikon) bőven elég lehet.
Annyi a kulcs, hogy most tényleg egy top swingman légiós kell Zolika helyére, de ha idén jól folytatjuk a BL-ben és jövőre is fix helyünk lesz akkor nem lesz olyan nehéz a stáb dolga tudván, hogy ezen a poszton óriási a kínálat a játékospiacon.
Többi légiósunk szerintem megbízható teljesítményt nyújt, bár én nem tartanám azt sem elképzelhetetlennek, hogy magas poszton egy változtatás, frissítés beleférjen.