kirgizke Creative Commons License 2024.11.20 -1 0 3475

Hello Apó!

Köszi a választ.

2016-ban ezeken a helyeken voltunk: Kutaisi, Motsameta, Gelati kolostorok, Akhaltsikhe, Tbilisi, Mcheta, Kazbegi, Mestia, Ushguli.

Legutóbb a hajnali érkezéskor rögtön továbbálltunk Akhatlsikhébe...ezt még megfontolom, hogy rögtön továbbmenjünk-e, vagy aludjunk-e ott egyet (bár a kora reggeli becsekkolás nem tudom mennyire elfogadott...)

A Kutaisi környéki kanyonokat (Okatse, Martvili) + Prométheusz barlang én is gondoltam, ez belefér 1 napba? Satapliáról nem sokat tudok.

Vardzia sanszos, legutóbb csak elsuhantunk mellette Örményországba menet + ha bérelt taxival mennénk Borjomiból, akkor még pár dolgot fel lehetne fűzni 1 napra, mit ajánlasz?

Egy-egy ilyen 1napos körutakra mostanában kb. mennyiért lehet taxit kapni?

Ha rajtam múlna, akkor Batumi nem lenne, de a gyereknek bejött a képek alapján a "mini Dubai" hangulat. :-) És ha találnánk vmi nyugodtabb tengerparti helyet, akkor 1-2 nap relax is jó lenne.

Mestiában kellene még pár 1-1 napos túrajavaslat, mert a lentebb leírt klasszikus egynaposok már megvoltak.

Sztem az ország másik felére nem érdemes átmenni, mert úgy már azért nem lenne annyira pihentető, a hegyek miatt így is hosszúak az utazási idők. Ahogy öregszem, már úgy vagyok vele, hogy a kevesebb néha több. Nem szeretek rohanni és kétnaponta máshol aludni...

Előzmény: pó_apó (3473)