..."Demó videókból tájékozódni sajnos kapufa...stb."- örülök, hogy másvalaki is hangosan kimondja,
a leirt érvekkhez hozzájön még, hogy sokszor manipulálva is vannak, ha "cégközeli" forrásból származnak...- sajnos sokan változatlanul "mérvadós" véleményeket formálnak rögtön. és boldogan terjesztik...
- Crumar: vigyázat! olvastam olyat (profitól) -drága modelről- hogy koncert közben lerobbant a computere és ...nem lehetett ujrainditani...más panaszok is akadtak a hardvert illetőleg - a mai cég csak nevében azonos a klasszikus, megbízható Crumárral!!
-Nord: előrebocsátom: én személyszerint imm már messziről, (az én aktiv-zenész időmben még nemigen volt) - ránézésre is (dizájn) mindig utáltam, a Fater billentyűivel egyetemben stb! -
- DE: mai profi szinpadi zenész szempontjából nézve: (márcsak üzembizonság szempontjábó is!), így látnám:
.. nem lehet véletlen, hogy félszemmel nézve is talán a legelterjedtebb digitálisok hosszú évek óta a profi -szinpadon...drágák, de állítólag hosszu az élettartamuk, (nagy szó manapság!!) -keresettek a használt piacon is -magasan tartják a használt áraikat!! - lehet hogy ma már nem képviselik a csúcs-klón orgonahangot a vájtfülüek körében, de még senkit em zavartak le a szinpadról mert "csak" Nordon hozza az autentikát...és még az avatlan közönség is pozitívan fogadja a népszerű pirosok messziről felismerhető látványát - és egy rock-zenészt nem hiszem hog zavarná a "csak" Fatar-billentyűzet...