Udv -udv mindenkinek !
Grani(a)tom !
Szoval akko` emilke ,nincs otthon ,csak allofogadas a Coraban,-bol ?!
Pedig en irtam ,mar ahogy eszrevettem itten ,hogy elsz , es vagy !
Micacska; en irtam volna az emiledre ,de valami nem muxott !
otlet meg a wizesen kivul ;van egy olyan nemzetkozi kikoto ,hogy KISOKOS ,ha pl. gondolod ,es oda is irsz ,mert arrafele is sokfelol jarnak es van magyar + nemzetkozi firkahelye is .
http://kisokos.org/index.html -------- Faliujsag
Kalap-os ;legy udvozolve ! ,van egy ritkan itt szereplo George II . tan Californiabol ,de oll`an messzirol meg senki nem irt ide ,mint most te (USA) !
comodore; kedves komam ,de jo ,hogy ujra itt latlak !!!)))))
A romakat meg lehet,hogy hangyanyi tranzitban ucsingeles utan roppalyara bocsajtjak .Huszarjelszoval !; nyergelj ,fordulj !!!
Ha jol tudom a "viharoskimenetelu" 97-es ugy utan es ota ,"C-tomegeket" nem fogadnak be .
Akko`anno kijelentettek itt ,hogy nem pl. Canada ugye a C-kerdesnek a megoldasa !
Az akkori MNemzet aprilisi XX napi szama +van valahol ma is ,es akkor a tudjisten mennyibol osszesen 11db-ot fogadtak be .
Es FFlori le, +hajtott fovel vehette es vihette(hazudos ) nyajat magaval vissza ,persze a magyarok- kincstari-penzen ,amit nem igen kotottek ,es kotnek a poornep orrara .
Es En az idei "kannas+ kocsogos" nepunnepelyes tuntetesen ezt is az orruk ala dorgoltem volna a szapora parazitaknak .
Egy kifejezetten roluk szolobol tudom ,hogy van oshazajuk ,TEHAT a sikeres hazatalalasuk erdekeben Sri-Lankat egyiranyujeggyel celutkent ,
----- es akkor , ott egymas kozott el lehetne eldegelni , + intezni kozos dolgaikat a sajat kulturajukkal ,-ban es ugy egyaltalan . .........
A dolog legnagyobb pikanteriaja szvsz ,hogy ez ugye tortent az MSZP-SZDSZ uralma alatt (97) most + ok az ellenzek karoljak fel az ugyet (,na a sajatos eszkozeikkel es a sajat celjaikra is ,mert ugye ezek a C-k folyton megvehetok ezert ,azert , es csak azutan van lelkuk ,erzekenyseguk telehassal, +" felhomalyolva" !)
Na ,Pa + Bye!
R .