Geo,
En a politikusokat nem a szeretem es nem szeretem kategoriajaban sorolom, hanem programjuk elfogadasa vagy nem elfogadasa alapjan ertekelem es dontok. Kerlek, ezt vedd figyelembe.
Amerikai allampolgar is vagyok (itt legalabb van szavazati jogom is, mert sajat szulohazamban ettol is meg vagyok fosztva) es annak megfeleloen dontok, hogy kire szavazok: arra, akinek elfogadom a programjat. Ez lehet feher, fekete, azsiai, hispanic, demokrata vagy republikanus.
Nos, miutan ezt didaktikusan levezettem, megerted: Nemet Miklost korabbi tettei minositik az en szememben. Remelem masok szemeben is. Mint emlitettem, minden elenken el emlekezetemben arrol, amit o tett. Ha ez nagyon erdekel, akkor kerlek nezz utana a korabeli sajtoban. Konyvemben is foglalkozom ezzel az emberrel.
Nem szamit semmit, hogy Nemet Miklos Londonban annal a banknal kapott alkalmazast. Mindennek megvan az oka es melyebb osszefuggese. Talan meg te is rajossz, ha nagyon akarsz gondolkodni. Ne mindent en ragjak a szadba.
Egyebkent is, amig ott teljesitett szolgalatot, mindevegig aggodtam: csak ezt a Nemet Miklost nehogy valaki Magyarorszagon bugyuta modon azzal vadolja, hogy annak a banknak olyan adatokat "kotyogott volna el", amelyek mindenkeppen sertik Magyarorszag titkait, allamtitkait es gazadasagi erdekeit. Csak nehogy valaki kemkedesel vadolja meg Nemet Miklost. Ugyanis ennel sokkal kevesebbert es koncepcionalis alapon 15-20 evre, halalra iteltek magyar embereket, eppen Nemet Miklos altal IS fennetartott kommunista rendszer alatt.
Koszonom ovo figyelmeztetesed, hogy ne menjek politikusnak, "meg jobbra sem", ettol azonban nem kell tartanod. En csak a konkret, ertelmes, tisztessegesen vegigviheto dolgokat szeretem.
Politikuskent hamar kinyirnanak, mert egyszeruen nem turnem a kornyezetemben, hogy a dolgok ne tisztessegesen menjenek. Vagy en nyirnam ki oket. De milyen aron?
Egyebkent, amint latod, en most is a nevemmel jelentkezem barmelyik listan itt a Forumon. En mindig vallaltam es most is vallalom azt amit irok es modndok.
Geo, kovesd a peldamat!